Name It Antwerpen

✓ Veel Nederlandse en Belgische labels

✓ Fysieke én online shop

✓ Dames-en kinderkleding

Kindermode van Name It in Antwerpen

Het merk Name It in Antwerpen is en blijft ons paradepaardje qua kinderkleding. Elke mama of papa wil natuurlijk dat haar kleine spruit stijlvol de deur verlaat. Van frisse zomerjurkjes tot gezellige truien en stoere jeansbroeken, wij hebben voor elk kind het perfecte kledingstuk in de collectie van Name It in provincie Antwerpen. De kwaliteitsvolle materialen, snits, kleuren en patronen maken van het merk Name It een succes tijdens elke schooldag of verjaardagsfeestje.  

Bekijk de Name It collectie Bekijk alle collectie

Waarom een stuk van Name It Antwerpen altijd de aankoop waard is?

De visie van het kindermerk Name It komt sterk overeen met die van Romence, dé kledingwinkel in provincie Antwerpen. Modebewust staat niet altijd gelijk aan onpraktisch! Kinderen moeten kunnen ravotten in hun favoriete outfit, maar zich tegelijkertijd ook goed in hun vel voelen. Daar staat Name It voor en daarom bieden wij het bij Romence te Beerse, in omgeving van Turnhout aan. Mooie stukken aan super betaalbare prijzen van Name It die bovendien milieubewust worden geproduceerd, daarvoor moet u bij onze winkel nabij Turnhout zijn.  

Name it Jas

Name it kleding jongen

Name it kleding meisje

Shop nu de collectie van Name It Antwerpen online

Uw oogappel (letterlijk) in een nieuw kleedje steken? Neem snel een kijkje in onze webshop! In Beerse, niet ver van Turnhout, en online bieden we een groot aanbod aan van het merk Name It. Het enthousiaste team van Romence staat klaar om u de beste service te bieden. Online shoppen, passen en schitteren! Zelf een kijkje nemen? Bewonder de collectie van Name It via onze website, breng een bezoekje aan onze shop in Beerse, nabij Antwerpen, of neem even contact op met ons via romence@skynet.be of +3214612798

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x