Diversa Turnhout

✓ Veel Nederlandse en Belgische labels

✓ Fysieke én online shop

✓ Dames-en kinderkleding

Diversa in onze winkel nabij Turnhout

Waarom we het merk Diversa precies aanbieden aan klanten van onze winkel in Beerse, nabij Turnhout? Diversa is een mooi damesmerk dat gemaakt is naar de vormen van elke vrouw. Prachtige Italiaanse kwaliteit en stoffen die aangenaam aanvoelen en zitten zijn de pluspunten van Diversa. Zwierige jurkjes, kleurrijke blouses of comfortabele basisbroeken komen terug in elke collectie van Diversa, te verkrijgen bij ons in de buurt van Antwerpen. De goede fitting, hoge taille en oog voor vrouwelijke vormen maken van elke Diversa-outfit een succes.

Bekijk de Name It collectie Bekijk alle collectie

Diversa kleding verkrijgbaar bij ons in de buurt van Turnhout

Diversa is een Belgisch merk van kleding met Italiaanse invloeden dat inspeelt op de laatste modetrends. De elegante en vrouwelijke silhouetten, prachtige prints en opvallende kleuren van Diversa horen thuis in de kleerkast van elke vrouw. Verkiest u iets stijlvol, elegant, creatief of net sexy? Kies de kleding van Diversa die het best bij uw stijl past Kom de kleding van Diversa ontdekken in onze winkel in de buurt van Turnhout! Dit topmerk is ook perfect te combineren met onze andere merken zoals:

Name it kleding jongen

Name it Jas

Name it kleding meisje

Shop meteen uw nieuwe look online

Bent u klaar om uw look stijlvoller te maken? Kom gerust in onze kledingwinkel. Hier vindt u een enthousiast team die u maar al te graag advies geven over mogelijke outfits. Heeft u ons aanbod bekeken en heeft u de perfecte outfit van Diversa al gevonden? Bestel uw favoriete kleding van Diversa of van een ander merk dan simpelweg via onze handige webshop. Heeft u vragen over bepaalde items? Contacteer ons via romence@skynet.be of +3214612798.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x