Diversa Turnhout

✓ Veel Nederlandse en Belgische labels

✓ Fysieke én online shop

✓ Dames-en kinderkleding

Diversa in onze winkel nabij Turnhout

Waarom we het merk Diversa, r precies aanbieden aan klanten van onze winkel in Beerse, nabij Turnhout? Diversa is een mooi damesmerk dat gemaakt is naar de vormen van elke vrouw. Prachtige Italiaanse kwaliteit en stoffen die aangenaam aanvoelen en zitten zijn de pluspunten van Diversa. Zwierige jurkjes, kleurrijke blouses of comfortabele basisbroeken komen terug in elke collectie van Diversa, te verkrijgen bij ons in de buurt van Antwerpen. De goede fitting, hoge taille en oog voor vrouwelijke vormen maken van elke Diversa-outfit een succes.

Bekijk de Name It collectie Bekijk alle collectie

Diversa kleding verkrijgbaar bij ons in de buurt van Turnhout

Het Belgische merk met Italiaanse invloeden Diversa, te shoppen bij Romence, in de buurt van Antwerpen, speelt in op de laatste modetrends. Elegante en vrouwelijke silhouetten, prachtige prints en opvallende kleuren van Diversa horen thuis in de kleerkast van elke vrouw. Het goede nieuws: u kan de kleding van Diversa shoppen bij onze winkel in de buurt van Turnhout! Stijlvol, elegant, creatief of net sexy? Dit modelabel geeft uw garderobe net dat tikkeltje extra. Kom de kleding van Diversa ontdekken in onze winkel in de buurt van Turnhout! Ook voor merken als Object, EsQualo of Vila moet u bij ons zijn.  

Name it Jas

Name it kleding jongen

Name it kleding meisje

Shop meteen uw nieuwe look online

Klaar om uw look stijlvoller te maken? Kom bij ons langs te Beerse in de buurt van Turnhout en Antwerpen. Het grote aanbod van Diversa, verkrijgbaar in onze shop in de buurt van Antwerpen, kleurt letterlijk uw dag. Bekijken en shoppen doet u via onze handige webshop. Wedden dat ook uw modehart sneller gaat slaan bij het zien van de items van Diversa kleding? De collectie is verkrijgbaar bij ons bij Romence in de buurt van Antwerpen? Bezoek onze winkel in Beerse om het merk zelf te ontdekken of contacteer ons via romence@skynet.be of +3214612798.    


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x