Over ons

Hilde en haar team voeren reeds 28 jaar het persoonlijk advies hoog in het vaandel.
Klanten dienen zich op hun gemak te voelen in een gezellige sfeer.
Romence houdt de prijs bewust laag, en de service hoog.

Hierbij een korte voorstelling van ons team:

Hilde: “Al 28 jaar ben ik de trotse zaakvoerster van Romence. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en ik wil dit ook uitstralen naar onze klanten. Of het nu voor jou of je oogappel is, samen met mijn team ga ik met alle plezier op zoek naar de geknipte outfit!”

Ria: “Mijn dag is pas geslaagd als ik klanten met hun gloednieuwe aankopen zie buiten wandelen met een grote glimlach op hun gezicht. Ik weet hoe fijn het is als iemand je tot in de kleinste details kan helpen om de perfecte outfit samen te stellen. Professionalisme en een goede portie enthousiasme, dat zijn mijn belangrijkste drijfveren.”

Annick: “Beginnen werken bij Romence was niet zomaar een sprong in mijn carrière, het voelde gewoon juist. Ik ga elke dag met volle goesting werken en ik wil dat de klanten dit ook zo ervaren. Een correcte, persoonlijke service met een evenwicht tussen deskundig advies en spontaniteit, daar streef ik elke dag naar!”

Evy: Nieuw in ons team. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en ik wil dit ook uitstralen naar onze klanten. Ik sta klaar om jullie te helpen stralen.

Zeker en vast een bezoekje waard bij Hilde, Annick, Ria en Evy.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x