PIECES accessoires kopen

✓ Veel Nederlandse en Belgische labels

✓ Fysieke én online shop

✓ Dames-en kinderkleding

Van PIECES accessoires kopen

Indien u houdt van het kledingmerk PIECES, kunt u in onze kledingzaak accessoires kopen van dit merk. Bij Romence, in Beerse, bieden we graag échte kwaliteit aan voor iedere vrouw. Om die reden kan het Deense merk PIECES uiteraard niet ontbreken. Bekijk welke accessoires we van dit merk te bieden hebben!

Bekijk de Name It collectie Bekijk alle collectie

Accessoires van PIECES kopen in onze winkel of online

Voor kleding en accessoires van het Deense PIECES nodigen we u maar al te graag uit in onze kledingwinkel. Hier vindt u allerlei leuke sjaals en handschoenen, ideaal voor de wintermaanden, maar ook sokken, bumbags en riemen. Kortom, wij hebben de perfecte artikelen om uw winteroutfit te vervolledigen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de items die het best bij u passen en geven advies waar nodig. Bestelt u liever accessoires vanuit uw zetel? Dan raden we aan om onze webshop te bezoeken! Naast accessoires van PIECES, kunt u bij ons ook leuke artikelen van het merk Object kopen.

Name it Jas

Name it kleding jongen

Name it kleding meisje

Koop uw favoriete accessoires online of in onze winkel

Heeft u tussen ons aanbod aan accessoires van PIECES iets gevonden dat u wilt kopen? Plaats uw bestelling dan via de online shop of breng een bezoekje aan onze winkel. Zit u met vragen over een bepaalde kledingstuk of over iets anders? Bel gerust naar +3214612798, stuur een e-mail naar romence@skynet.be of vul het contactformulier in!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x