Para Mi Turnhout

✓ Veel Nederlandse en Belgische labels

✓ Fysieke én online shop

✓ Dames-en kinderkleding

Para Mi in onze shop in de buurt van Turnhout

Para Mi, te verkrijgen in onze shop nabij Turnhout, is een Nederlands merk gespecialiseerd in damesbroeken. Alle stuks hebben een hoge taille, perfecte fit en aangename stoffen als katoen en denim. Eens u Para Mi heeft gedragen, dat u kan shoppen in onze winkel in de omgeving van Turnhout, wilt u geen ander meer! Een ruime keuze aan basic broeken en nieuwe fittings per seizoen behoren tot de visie van het modelabel. Samen met u zoekt het team van Romence naar een broek die aangenaam voelt, mooi aanpast en u doet stralen. Komt u snel een exemplaar passen? Para Mi, te verkrijgen bij ons nabij Antwerpen, past perfect bij een modebewuste look.     

Bekijk de Name It collectie Bekijk alle collectie

Broeken van Para Mi verkrijgbaar bij ons nabij Turnhout

De broeken van topmerk Para Mi, te shoppen bij ons in de buurt van Antwerpen, staan bekend om de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. U heeft het silhouet, Para Mi zorgt voor de perfecte broek! We sommen graag nog even de voordelen van Para Mi, dat u bij ons kan shoppen in de buurt van Antwerpen, voor u op:

- Stretchtechnologie en een hoge taille zorgen voor ultiem comfort tijdens het dragen

- Verschillende lengtematen en pasvormen zorgen voor de perfecte fit

- De stoffen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de broeken langer mooi blijven

Name it Jas

Name it kleding jongen

Name it kleding meisje

Shop uw nieuwe broek meteen online

Het aanbod van Para Mi, te verkrijgen in onze shop nabij Turnhout, kunt u eenvoudig bekijken en bestellen via onze webshop. Alvast komen shoppen bij Romence en een blouse of trui gescoord van het merk Diversa of Signe Nature? Bestel dan snel een broek van Para Mi, dat u bij onze winkel nabij Antwerpen kunt kopen, om uw outfit compleet te maken. Bezoek onze winkel in Beerse om een stuk te komen passen of contacteer ons via romence@skynet.be of +3214612798.    


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x